Ontdek wat onze klanten vinden

Lynn van Asperen
Lynn van Asperen
27/06/2023
Tweemaal een hele fijne kraamweek gehad dankzij de lieve zorgen van Nancy en de tweede keer ook deels van Joyce. We werden liefdevol bij de hand genomen, kregen zowel praktische als emotionele ondersteuning en hebben een fijne tijd gehad. Er werd goed aangevoeld waar onze behoeftes lagen en ik werd als optimistische kraamvrouw soms een beetje afgeremd als het nodig was. Nancy en Joyce waren warm, empatisch en doortastend. Na de kraamweek hadden we voldoende skills en (zelf)vertrouwen om het alleen te kunnen doen. Bedankt!
Kim Geutjes
Kim Geutjes
24/06/2023
Heérlijke kraamweek beleefd onder bezielende begeleiding van zeer ervaren Joyce. BabyCare heeft fijn rekening gehouden met onze wensen genoemd in de intake. Kortom, het was een feestje.
Ivan Fonseca
Ivan Fonseca
22/06/2023
Thank you for all the help in this week, you are amazing hafida! All the best
Glrnn Padt
Glrnn Padt
02/06/2023
Wij hebben twee dagen kraamzorg mogen ontvangen van Mariela en zijn meer dan tevreden! We vinden het jammer dat we haar niet langer bij ons hebben en gaan haar echt missen!
Melanie Van der toorn
Melanie Van der toorn
26/05/2023
ik ben zo blij met debby geweest dankjewel voor alles door jullie heb ik echt een super kraamtijd gehad en ze was echt een schatje en gaf goede uitleg! We gaan haar missen❤️
Anne
Anne
22/05/2023
Wij hebben een fantastische kraamweek gehad door de goede zorg van Tineke! Zo bijzonder hoe ze ons liefdevol en met humor aan de hand nam en alles leerde wat er bij een baby komt kijken. Tineke heeft ons het vertrouwen gegeven dat we nodig hadden, zodat we nu heerlijk genieten van onze dochter. Bedankt!
Archana Rewti
Archana Rewti
13/05/2023
Wij zijn erg goed geholpen door Hafida. Ze zorgde voor een opgeruimd en schoon huis, en bracht structuur in je dag/leven. Ze zorgde goed voor de baby en mij en legde ons alle nodige informatie uit. Hafida, super bedankt voor deze fijne dagen!!
Kevin & Kelsey Roeleveld
Kevin & Kelsey Roeleveld
04/05/2023
In één woord geweldig. Wij hebben zo ontzettend veel geleerd van onze kraamhulp Tineke over de verzorging van ons kindje en het geven van (borst)voeding. Het liep hier op rolletjes door haar dosis ervaring en het plezier wat ze heeft in haar werk. Daarbij hielp ze ons ook met de dagelijkse klusjes in huis. Heel fijn, omdat ik zelf nog niet zoveel kon en mocht doen. Ze is net de deur uit, maar we missen haar nu al. Tineke, je bent een topper!
Suus
Suus
19/04/2023
Wij hebben een hele fijne eerste week gehad en zijn tessa daar erg dankbaar voor.
Nam
Nam
17/04/2023
Enorm blij dat we voor BabyCare hebben gekozen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met topzorg van Rosanne en Tessa waardoor we goed konden genieten van de eerste dagen van onze dochter. Aanrader!