Ontdek wat onze klanten vinden

Archana Rewti
Archana Rewti
2023-05-13
Wij zijn erg goed geholpen door Hafida. Ze zorgde voor een opgeruimd en schoon huis, en bracht structuur in je dag/leven. Ze zorgde goed voor de baby en mij en legde ons alle nodige informatie uit. Hafida, super bedankt voor deze fijne dagen!!
Kevin & Kelsey Roeleveld
Kevin & Kelsey Roeleveld
2023-05-04
In één woord geweldig. Wij hebben zo ontzettend veel geleerd van onze kraamhulp Tineke over de verzorging van ons kindje en het geven van (borst)voeding. Het liep hier op rolletjes door haar dosis ervaring en het plezier wat ze heeft in haar werk. Daarbij hielp ze ons ook met de dagelijkse klusjes in huis. Heel fijn, omdat ik zelf nog niet zoveel kon en mocht doen. Ze is net de deur uit, maar we missen haar nu al. Tineke, je bent een topper!
Nam
Nam
2023-04-17
Enorm blij dat we voor BabyCare hebben gekozen. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met topzorg van Rosanne en Tessa waardoor we goed konden genieten van de eerste dagen van onze dochter. Aanrader!
Tina Kok
Tina Kok
2023-04-10
Echt een geweldige kraamzorg gehad van Ginny! Het was de eerste dagen even direct heel zwaar maar met de hulp van Ginny lukte het om snel weer de rust in huis te hebben. Ze maakte direct een goed plan, luisterde goed naar onze wensen en keek goed waar wij als gezin behoefte aan hadden. Ik wens echt ieder kersvers gezin zo een lieve kraamzorg toe. Dankjewel lieve Ginny!
Roel H
Roel H
2023-03-26
Door drukte hebben wij de eerste twee dagen hulp gekregen vanuit andere bureau’s die nogal terughoudend waren in de hulp die ze aanboden, dit ging in conbinatie met privedrukte tijdens en na de bevalling. Hierdoor waren wij eigenlijk al op in de eerste periode, die je het liefst heel anders wilt ervaren. Gezien het om ons eerste kindje gaat belden we om hulp bij bepaalde vragen en gaven aan hoe onze kraamzorg verliep. Hierbij is direct ingegrepen door babycare die snel heeft geschakeld, waardoor wij de volgende ochtend de meest ervaren en perfecte hulp kregen van Debby. Zij heeft onze verwachtingen evenaart en zelfs zwaar overtroffen. Dankzij het snelle handelen van babycare en haar ervaren medewerkers die alle begrip hebben getoond en onze wensen aanhoorde, hebben we de snelste omkeer van zware periode naar onze roze wolk kunnen maken. Wij zijn hen hier voor eeuwig dankbaar voor en raden babycare aan een ieder toe! Heel veel dank hiervoor!
hilal sivri
hilal sivri
2023-03-05
Ik ben heel blij met mijn keuze voor kraamzorg babycare. Kraamverzorgster Farida gehad, ze bracht rust in mijn huis, was heel fijn. Ze heeft me heel goed geholpen met mijn baby en toonde heel veel empathie. Ze bespreekt alles en leg ook heel goed uit. Verder heeft ze veel ervaring en het geeft een veilig gevoel aan nieuwe moeders. Van harte bedankt kraamzorg babycare voor een geweldige kraamweek! Het is een echte aanrader 🙂
Marlou
Marlou
2023-03-03
Zeer goede Kraamzorg! Een aanrader voor alle aanstaande moeders. Rosanne en Inge van BabyCare waren top! Echt enorm blij met de hulp van beiden.
Mustafa Tan
Mustafa Tan
2023-02-17
Ze hebben zo’n ervaren kraamverzorgster bij ons die onze problemen met liefde heeft opgelost in de eerste dagen van ons lieve dochtertje! Kortom, aan te raden.
Ceyda Ediz
Ceyda Ediz
2023-02-16
Hele fijne kraamzorg met vriendelijke en professionele kraamverzorgsters! Ik raad het iedereen aan! Ontzettend bedankt voor mooie 7 kraamdagen!