Verhuur

Bij BabyCare Kraamzorg streven we ernaar onze cliënten het zo gemakkelijk mogelijk te maken, jullie zitten immers al in een drukke periode van planning en organisatie.
Daarom bieden wij ook een breed aanbod aan zwangerschap en kraambenodigdheden om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Borstkolf huren

Omdat wij het belangrijk vinden jullie te ondersteunen bij het geven van borstvoeding verhuren wij de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony.
In de kraamweek geeft de kraamverzorgende jou alle ondersteuning bij het geven van borstvoeding, maar toch kan het nodig zijn om jouw melkproductie op gang te krijgen met behulp van afkolven.
Als jouw baby nog in het ziekenhuis ligt, is het gebruik van een professionele borstkolf essentieel om jouw melkproductie op peil te houden, omdat jij dan niet bij alle voedingen aanwezig kan zijn en zo toch de baby gevoed kan worden met jouw borstvoeding.

BabyCare Kraamzorg verhuurt de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony, omdat deze de nieuwste zijn op het gebied van professionele borstkolven. Deze kolf is zeer gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig te bedienen.

De afkolfcyclus en vacuüm van deze professionele borstkolf kan, zowel in de stimulatiefase als in de afkolffase apart worden ingesteld. Ervaar jij tijdens het kolven pijnlijke tepels, dan is het mogelijk met de borstkolf gebruik te maken van het ‘sensitive’ programma.
De huurkosten zijn €2,50 per dag.

Je betaalt een borgsom van €65,00. Bij terugbezorging van het kolfapparaat worden de huurkosten verrekent met deze borgsom. De dubbele kolfset kost €39,95 (welke eigendom van jou blijft).