Missie, visie en kernwaarden

Onze kraamverzorgenden werken elke dag hard om jouw baby en jou de beste zorg te geven. We doen het vanuit een warme en authentieke benadering. Onze missie, onze visie en onze kernwaarden zijn daarbij onze leidraad.

Onze Missie

Waar staan we voor?

Een liefdevolle benadering. Daar staan we voor, op dit bijzondere moment in jouw leven. We zetten ons iedere dag vol lef in om de zorg te geven die we zelf ook zouden willen krijgen. Want jouw baby en jij zijn uniek en jouw vragen staan onvoorwaardelijk centraal.

Onze Visie

Waar gaan we voor?

We zijn altijd in beweging voor jou en voor jouw kleintje. We pakken uitdagingen op en we leren door wat we doen. We doen het samen en met plezier in ons werk. Want wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wij zijn LIEF met Lef!

Onze Kernwaarden

Waar geloven we in?

Leefkracht                       Meer uit het leven halen

We werken samen aan de start van een fijn leven voor moeder en kind. We geven aandacht, leren en zoeken naar hoe het beter kan.

Innovatie                          Elke dag een beetje slimmer

Innovatie is geen doel maar een middel of manier om te werken aan wat beter kan. Voor jou, voor ons en voor de maatschappij.

Expertise                          Goed is niet goed genoeg

Groei en ontwikkeling: daar investeren we voortdurend in. We leren van elkaar. En we zetten graag dat extra stapje.

Familiair                            Liefdevolle benadering

We zijn geïnteresseerd in elkaar. Wij benaderen elkaar zoals wij zelf ook benaderd willen worden. Met begrip, vertrouwen en waardering. Zo voelen we ons thuis bij elkaar.