Over BabyCare Kraamzorg

Kwaliteit
Onze kraamverzorgenden hebben ruime ervaring en zijn uitstekend geschoold in onder andere EHBO, reanimatie, (borst)voeding, babymassage, draaiend handelen, Dunstan babytaal en aromatherapie. Ook hebben onze kraamverzorgenden kennis over hypnobirthing.
Verzorging
Onze kraamverzorgenden staan voor je klaar om je kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen. De kraamverzorgende controleert en verzorgt jou en je Lieve baby. Zij biedt ondersteuning bij zowel borst- als flesvoeding en geeft voorlichting, handige instructies en tips.
Service
Bij BabyCare Kraamzorg hebben wij een lactatiekundige die flexibel ingezet kan worden. Daarnaast verkopen en verhuren wij ook borstvoedingshulpmiddelen. Ook bieden wij de service om geheel kosteloos kraamhulpmiddelen te lenen die gebracht en gehaald worden.
Wave Wave

In jouw buik groeit een wonder, geniet ervan, het is zo bijzonder!

BabyCare Kraamzorg zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap en je kraamperiode. Onze kraamverzorgenden zijn ervaren en enthousiast.
Met een Lieve benadering, persoonlijke aandacht en deskundig advies zorgen wij voor een ontspannen en zorgeloze kraamperiode waar je met veel plezier aan terug kunt denken.

Iedere vrouw is anders en ook elke zwangerschap is anders.

Wij stemmen onze kraamzorg af op jouw persoonlijke wensen en die van je gezin.
Tussen de 28e en 32e week van jouw zwangerschap komt onze kraamzorgconsulent dit tijdens het intakegesprek met je bespreken. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt over je zwangerschap, de bevalling en de tijd erna.

Onze kraamverzorgende staat voor je klaar om je kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen.